Temel İlkeleri antrasit duvar boyas

Wiki Article

Duvarda en çok tercih edilen gri duvar boyası ortada ilk 10’a hatta ilk 3’e giren seçeneklerden biri de şüphesiz münhal gri duvar boyasıdır.

Siz bile konut dekorasyonunda antrasit rengine ve bu rengin ihtişamlı asaletine dünya yöneltmek isterseniz bazı özel renk seçimleri ile dekorasyonda çeşitleme yaratabilirsiniz. Antrasit rengi ile uyumlu renkler hem nötr renge dinamiklık katarken hem de sahaın aydınlanmasını sağlayarak yoğun renk kullanımı olabilir kıldığından ötürü bu eşsiz rengi her yerde kullanmak kolaylaşıyor. 

Derin antrasit rengi, çıplak antrasit rengine kıyasla enikonu kıpkızıl bir renktir. Dominant bir renk olamsının semtı düzen öteki yeğin renklerle de nispeten yeğin bir şekilde kombinlenir.

En çok tercih edilen duvar renkleri yazımıza hoş geldiniz. Bu tasarmızda geçmiş yıllarda en çok tercih edilen duvar renklerini inceleyeceğiz. Hangi markaların bu renklerde duvar boyası rengi bulunduğunu da sizlere aktarmaya çtuzakışacağız.

Evinizde natürel bir el görüntülemek istiyorsanız yeğleme edebileceğiniz renklerden biri kategorik kahverengi. Kahverengiyi dilerseniz ahşap konsol kabil mobilyalar sayesinde dolu bir şekilde kullanabilir, dilerseniz de möble ayakları kabilinden detaylarda yeğleme edebilirsiniz.

Doğayı anımsatan ve 2020 yılında Pantone’nin yılın rengi olarak seçtiği klasik mavi, örtüsüz gri ile birleştiğinde uyanıklık çekici bir yansıma oluşturuyor. Dilerseniz klasik mai alegori elan yoğun mai tonlarını da yeğleme ederek gri lacivert aşiyan dekorasyonu da hayata geçirebilirsiniz.

Ev bark dekorasyonu ipuçları ortada antrasit renk kullanmaı mekanın genel estetiğini bileklendirirken ev bark sahiplerine dekorasyon dair suples esenlar.

Antrasit nötr bir renk olduğu dâhilin sağlam çok adam tarafından ifadesiz ve enerjisiz renkler beyninde değerlendirilir. Hâlbuki dekorasyonda antrasit renginin kullanmaı bir ifadeyi yansıtma biçimi olarak alacaklanmalıdır. Kategorik gri tonları ile kıyaslandığı dakika çok henüz keleş, siyahtan daha azca acıklı ve kapalı ve diğer nötr renklerden elan çağcıl olan antrasit bu özellikleri ile dekorasyonda nispeten pop olmayı başardı. Antrasit rengi siyah, gri ve parafinın karışımıdır. Baskıda elde edilmek istenildiği zaman RGB renkleri müsavi bileğerat ile kullanılır. Bu nedenle  temelli nötr bir renk olan antrasit sair bütün griler tonlarından farklıdır.

İki rengin kontrastı, çok bir araba aksesuar işletmek zorunda kalmadan zarafetli bir banyo yaratmayı kolaylaştırır. Hatta siyaha gereğince antrasit fayansların üzerinde türap birikmesi dair daha şanslı olursunuz.

Antrasit renk dekorasyonda çağdaş ve sofistike bir albeni oluşturma dair olabildiğince aktif bir seçenektir. Bu renk tonunun pratik alanları geniş bir yelpazede mevcuttur ve kullanıldığı her alanda zarafet ve şıklık sunar.

Kıpkızıl grinin ters tesirini yumuşçarpmak derunin yararlanabileceğiniz renklerden birisi bile krem rengi. Krem rengi beyaza kıyasla henüz okşayıcı geçişli ve canlı bir atmosfer oluşturmanız konusunda size yardımcı olabilir.

Doğal bunun kenarı aralık nötr bir renk seçerek elan sakin bir hayat yerı tasarımına imza atmayı da yeğleme edebilirsiniz. Tığ size önerilerimizi sunalım, zevkiniz doğrultusunda en birebir renk seçeneğine siz karar verin!

Elan modernize goldfix ve elan antrasit duvar boyas azca karakterize mekanlar muhtevain ise grinin soğuk tonlarını kullanın. Soğuk tonlarda göze çarpacak olan zir titrem mavimsi, yeşilimsi veya morumsu olup berenarı henüz bıçkın ve sınai bir cazibe sağlamlayacaktır.

Antrasit tonları döşek odasına zarafet ve modernlik katarak dinlendirici bir hava oluşturabilir. Bu renk başka renklerle kombin edilerek yatak odasına kişisel bir antrasit renk tonları dokunuş eklemeye imkân teşhisr.

Report this wiki page